Coahing i livsfrågor

Berättelse om mig – Mitt Varför.
8 december, 2021
Stress reducering på din arbetsplats
27 juni, 2023
Personlig coaching

Att vara människa är vackert. Händelser sker.

När behöver du ett stöd?

Coaching för mig är att få sätta ord på tankar och känslor. Lyfta bort det som du kanske bär på. Det som ger rädslor och oro ibland. När du sätter ord på , och formulerar utifrån din egen upplevelse ges möjlighet till insikter , egna svar.

Jag finns här för att ställa de frågor du behöver för att öppna upp . Öppna upp det som du kanske ibland inte ens vet om. För visst kan det vara så att du stoppat undan väl , det som var svårt att se och möta i stunden det hände?

Kanske hände något när du var liten som påverkat dig? En livskris blir din verklighet. Du blir av med jobbet , eller vantrivs där du är? En separation blir till. En skilsmässa, du mister någon eller blir själv sjuk.

Du kan inte kontrollera eller styra livet. Du kan endast förhålla dig till det som sker. Hur du möter kriser beror på din personlighet , dina tidigare erfarenheter.

Vid coaching hos mig möter jag dig där du befinner dig. Arbetar enligt metoden GROW. 80% fram 20% bakåt.

När du väljer mig tar jag emot ditt förtroende genom att finnas för dig till 100% under vår tid ihop. Vi arbetar tillsammans i din riktning. Tar de steg du är redo för. Du behöver inte göra rätt, du behöver endast ha viljan att förändra din tillvaro för ditt allra bästa. Det som gjorde att du tog steget hit.

Boka in ett första kostnadsfritt samtal med mig. Här bestämmer du dig sedan för hur du vill fortsätta. Du får mina uppdrag och alternativ på mail.

Alternativ för upplägg och bokning för ett första samtal- Maila mig på marie@mayakropposjal.se eller ring 0734-200914

Jag är redo – Är du? Varmt Välkommen /Marie

X