Space to your body & soul – mentorskap för ditt helhets mående.1:1

Berättelse om mig – Mitt Varför.
8 december, 2021
Stress reducering på din arbetsplats
27 juni, 2023
Personlig coaching

Livet rullar på. Händelser sker. Du springer med tills något känns fel. Det skaver, du vet inte varför.

Kan din programmering från ett förflutet och dålig självkänsla påverka hur du mår idag?

Mentorskap för mig är att få sätta ord på tankar och känslor. Du anlitar en tränare för fysisk träning. Men hur mycket tid och kraft lägger du på ditt inre? Dina tanker ,känslor och ditt beteende. Jag erbjuder 1:1-mentorskap för ditt helhets mående.

Fysiskt – genom Yoga rörelser , andningsövningar. Stress reducerande stöd.

Mentalt – dina tankars kraft och påverkan. Hur väljer du att förhålla dig till händelser, människor i din omgivning.

Känslomässigt – vad känner du. När du får sätta ord på dina känslor ,kartlägga dem och förstå att det du känner är ok. Utan att fastna i dem ,låta det få passera istället för att trycka undan.

Jag finns här för att ställa de frågor du behöver för att öppna upp . Öppna upp det som du kanske ibland inte ens vet om. För visst kan det vara så att du stoppat undan väl , det som var svårt att se och möta i stunden det hände?

Kanske hände något när du var liten som påverkat dig? En livskris blir din verklighet. Du blir av med jobbet , eller vantrivs där du är? En separation blir till. En skilsmässa, du mister någon eller blir själv sjuk.

Du kan inte kontrollera eller styra livet. Du kan endast förhålla dig till det som sker. Hur du möter kriser beror på din personlighet , dina tidigare erfarenheter.

Vid mentorskap hos mig möter jag dig där du befinner dig. Arbetar enligt metoden GROW. 80% fram 20% bakåt. Använder personlighet i Ayurveda modellen, medicinsk grundutbildning ,yogans filosofi. Jag arbetar individuellt , endast du vet vad som är det bästa för dig. Min inkännande intuition samt energi avläsning är delar som finns med i mitt mentorskap. Allt för ditt bästa.

När du väljer mig tar jag emot ditt förtroende genom att finnas för dig till 100% under vår tid ihop. Vi arbetar tillsammans i din riktning. Tar de steg du är redo för. Du behöver inte göra rätt, du behöver endast ha viljan att hitta din väg. Skala bort det som inte är du. Hitta hem till dig själv. Finna ditt inre lugn , din förnöjsamhet. Lusten och glädjen. Din livskraft.

Boka in ett första kostnadsfritt samtal med mig. Här bestämmer du dig sedan för hur du vill fortsätta. Du får mina uppdrag och alternativ på mail. Jag vet av erfarenhet att tid behövs för att göra en personlig resa. Därför är det minsta antalet möten 3 tillfälle. Sedan kan du välja 5 -8-10 eller fler. Våra träffar sker online om du inte bor i närheten av Olofström. Varje tillfälle är 2 timmar.

Alternativ för upplägg och bokning för ett första samtal- Maila mig på marie@mayakropposjal.se eller ring 0734-200914

Jag är redo – Är du redo.

Marie

X