Om MaYa Kropp & Själ

Marie Maya Kropp & Själ

Hej, jag heter Marie

Driver sedan 15 år tillbaka mitt hälsoföretag.
Jag startade min väg genom att utbilda mig till diplomerad massör i Klassisk massage på Hälsoteket i Malmö för ca 20 år sedan. Är även utbildad undersköterska så jag har grundläggande medicinsk utbildning.

Under 7 år arbetade jag på Hospice, med palliativ vård – Vård i livets slutskede. Där lades mycket av grunden i bemötande, att kunna stanna kvar i svåra situationer och bara lyssna, och möta människor. Det bär jag med mig idag,när jag möter personer som kanske hamnat i kris,eller bara behöver stöd.

Genom åren har jag samlat på mig en hel del olika utbildningar och erfarenheter.

Utbildningar jag gått

Taktil massör

Taktil massage ges enbart på huden,mjukt och följsamt, så den passar som avslappning och även vid smärta i kroppen.

Fibromassage

som kan ges vid svår smärta och Fibromyalgi.

Ayurvedisk Hälsorådgivare

Ayurveda är en österländsk livs filosofi. En läkekonst där det finns läkare med 5-7 års utbildning, samt Hälsorådgivare.

Mediyoga – Medicinsk Yoga

En mjuk form av yoga. Den är forskad på, och används även inom vården en del. Som rehabilitering för kroniska ryggproblem, huvudvärk, även mot ångest, oro , anorexi osv.

KundaliniYoga

En kraftfull Yogaform,med mycket fokus på andning, nervsystem,hormoner och körtlar. En yoga som går mer inåt,med meditationer,mantra och närvaro i sig själv.

Reiki Healing

Healing är en form av behandling då jag jobbar på energiplan, ger kroppen möjighet att läkas och slappna av. Få energi ,genom mig som “kanal”.

Symbolpedagog

Här jobbar jag med Symboler. Att kunna möta sitt omedvetna och undermedvetna genom drömmar, bilder,dans och musik.

Coach utbildning

Denna blir klar i dec -21. Då kommer jag coacha online, med metoden GROW.

Vägledningar till människor

Här använder jag intuitiva och mediala gåvor.
Vägleder i livs situationen personen har just nu. Att kunna möta någon, lyssna, stödja och spegla för att personen ska hitta “nya” vägar. Ibland får jag även budskap från “andevärlden”, samt från personens tidigare liv”

Space to your Body & Soul

Ett program som jag själv skapat utifrån all kunskap jag har genom alla dessa olika filosofier. Ett program där man går enskilt (finns möjlighet i grupp med) men mest enskilt. Man skriver in sig på 3-6-9 månader,enligt avtal med mig. Du kan läsa mer om Space to your Body & Soul här.
Vägledningar till människor

“Jag brinner för det lite djupare, är intresserad av både andlighet och spiritualitet. Men kan även möta “den vanliga personen”. Utan att skryta så har jag en stor förmåga att känna av, och bemöta personer där DE är. Det är just det jag får “credit” för så ofta, hur jag inger ett lugn och ett förtroende hos människor. Känns som mitt “kall” i livet.

Kundomdömen

 • A-L
  "Ett stort TACK till dig,välsignelse!"
  A-L
 • H
  "Att för en stund släppa det som varit, ett besök hos Marie - en gåva till mig själv"
  H
 • "Man blir så väl omhändertagen och känner hur spänningar släpper, känner ro och lugn, i själ och kropp"
 • E
  "En plats att landa på i vardagen"
  E
 • "Ren och skär kärlek. Lugn och ro, frid i själen"
 • C
  "Magiskt, helt underbart! Finns bara en Marie"
  C
 • E
  "Underbart! Bästa massagen jag någonsin fått"
  E

Skin care treatments
for the face

KONTAKT
X