Hej, jag heter Marie

I 20 år har jag nu arbetat med hälsa. Hälsa är ett stort begrepp,och betyder nog olika för oss alla. För mig är hälsa HELHET. När jag mår bra fysiskt hjälper jag sinnet. När jag har balans i mitt sinne och mitt mentala mindset,då mår min kropp bra. Jag startade min väg genom att utbilda mig till diplomerad massör i Klassisk massage på Hälsoteket i Malmö för ca 20 år sedan.Sedan har kurser och utbildningar byggts på.Du ser dem här nedan. Jag är även utbildad undersköterska så jag har grundläggande medicinsk utbildning.

I det yrket har jag arbetat inom psykiatri,personlig assistent,på sjukhus,palliativ vård i livets slut. 

Under 7 år arbetade jag på Hospice, med palliativ vård – Vård i livets slutskede. Där lades mycket av grunden i bemötande, att kunna stanna kvar i svåra situationer och bara lyssna, och möta människor. Det bär jag med mig idag,när jag möter personer som kanske hamnat i kris,eller bara behöver stöd.

Min gåva är bemötande och respekten för varje person. Marie

Läs gärna artikeln  "Berättelse om mig – Mitt Varför" om du vill veta mer om mig.

 

Utbildningar jag gått

Jag brinner för det lite djupare, är intresserad av både andlighet och spiritualitet. Men kan även möta ”den vanliga personen”. Utan att skryta så har jag en stor förmåga att känna av, och bemöta personer där DE är. Det är just det jag får ”credit” för så ofta, hur jag inger ett lugn och ett förtroende hos människor. Känns som mitt ”kall” i livet.

Några omdömen

 • A-L
  "Ett stort TACK till dig,välsignelse!"
  A-L
 • H
  "Att för en stund släppa det som varit, ett besök hos Marie - en gåva till mig själv"
  H
 • "Man blir så väl omhändertagen och känner hur spänningar släpper, känner ro och lugn, i själ och kropp"
 • E
  "En plats att landa på i vardagen"
  E
 • "Ren och skär kärlek. Lugn och ro, frid i själen"
 • C
  "Magiskt, helt underbart! Finns bara en Marie"
  C
 • E
  "Underbart! Bästa massagen jag någonsin fått"
  E