MediYoga- KundaliniYoga- SensingYoga

Sträva efter att vara närvarande i nuet, acceptera det som händer, hantera det du vill förändra och var själv den förändring du vill se, i andra och i världen. Det som gör MediYoga unikt är att denna yogaform är utvecklad för att vara terapeutisk, att det finns svensk forskning som visar att MediYoga fungerar och att alla instruktörer och terapeuter har grundläggande medicinsk kunskap. Om ni är en grupp på ert arbete kommer jag gärna ut till er och håller yoga-klasser. MediYogan stärker varje individ, ger en styrka och ett lugn som påverkar livssituationen till det bättre!

 

Jag startar upp nya Yogaklaser v 38 2023. Det blir tre pass/dag ,varje torsdag, i Tallbacken , Västra Storgatan 18 29338 Olofström. Det blir pass kl 9.30 - kl 17 - kl 19. Alla pass är 90 min inkl vila. Du tar med en matta, någon kudde och filt. 

Hos mig kan du komma precis som du är. Släppa kraven om att Yoga bara är för vissa. Här gör du dina rörelser utifrån din kropp ,och i din takt. Så ,låt dig och din kropp få uppleva och känna. Jag längtar efter att möta dig! Vänligen Marie

Hälsodag för din arbetsgrupp

Jag erbjuder hälso-dagar med fokus på återhämtning. 

Önskar du ge dina medarbetare verktyg för bra hälsa. Både fysiskt och mentalt?

Jag skräddarsyr programmet efter gruppens behov. Detta inkluderas:

  • MediYoga och andning
  • Verktyg för att sänka stressnivån
  • Samtal och övningar runt hållbar hälsa
  • Att vara på en plats där lust och glädje finns, ger ringar på vatten. 
  • Meditation
  • Olika personligheter och olika utgångspunkt i agerande