MediYoga

Sträva efter att vara närvarande i nuet, acceptera det som händer, hantera det du vill förändra och var själv den förändring du vill se, i andra och i världen. Det som gör MediYoga unikt är att denna yogaform är utvecklad för att vara terapeutisk, att det finns svensk forskning som visar att MediYoga fungerar och att alla instruktörer och terapeuter har grundläggande medicinsk kunskap. Om ni är en grupp på ert arbete kommer jag gärna ut till er och håller yoga-klasser. MediYogan stärker varje individ, ger en styrka och ett lugn som påverkar livssituationen till det bättre!

KundaliniYoga

En dynamisk Yoga form,med mycket fokus på andning. Övningarna är enkla,men kan vara krävande då vi jobbar olika minuter med varje . 3-5-7-11-31 min är varianter. Här stödjer vi vårt nervsystem, jobbar med andningen som hjälper oss att ha balans i livet. Vi släpper eventuella spänningar. Sträcker ut stela muskler. Ett pass är uppbyggt på 90 min. Med andning, rörelse,vila, meditation. Här används även Mantra meditation. Allt handlar om att möta sig själv, lyssna på kroppens behov. Vara i närvaro, känna in var och vad för gränser jag vill sätta. All prestation läggs åt sidan. Här i mötet med mig själv ,på djupet kan stora insikter få falla på plats. Självkärlek! Varmt Välkommen

Kurser och tillfällen kommer läggas upp kontinuerligt

Jag kommer att blanda mina yogapass intuitivt, använder Medicinsk Yoga, Kundalini Yoga, Flow body-steg, Yin, kroppskännedom och olika former av meditationer. Ungefär som tidigare, men vi plockar in lite nytt också.