MediYoga- KundaliniYoga- SensingYoga

Sträva efter att vara närvarande i nuet, acceptera det som händer, hantera det du vill förändra och var själv den förändring du vill se, i andra och i världen.

Det som gör MediYoga unikt är att denna yogaform är utvecklad för att vara terapeutisk, att det finns svensk forskning som visar att MediYoga fungerar och att alla instruktörer och terapeuter har grundläggande medicinsk kunskap. Om ni är en grupp på ert arbete kommer jag gärna ut till er och håller yoga-klasser. MediYogan stärker varje individ, ger en styrka och ett lugn som påverkar livssituationen till det bättre!

I mina Yogaklasser använder jag både MediYoga , Kundaliniyoga och SensingYoga. 

 

Jag startar upp nya Yogaklaser v 6 2024. Denna termin blir det 2 klasser/vecka i Tallbacken , Västra Storgatan 18 29338 Olofström. 

Torsdagar start 8/2. Ett pass kl 9.30-11 och ett pass kl 18-20.30. Denna termin behöver du boka in dig varje vecka. Från måndagen samma vecka anmäler du om och när du vill komma på torsdagen. Anmäl dig på marie@mayakropposjal.se eller messenger. Även på 0734-200914 går fint. 

Jag säljer 5-kort för 800:- och 10-kort för 1.500:-. Detta gäller terminen ut till 18/4. Har du kryss kvar från förra terminen gäller de ,också då fram till 18/4 2024. 

Alla pass är 90 min inkl vila. Du tar med en matta, någon kudde och filt. 

Hos mig kan du komma precis som du är. Släppa kraven om att Yoga bara är för vissa. Här gör du dina rörelser utifrån din kropp ,och i din takt. Så ,låt dig och din kropp få uppleva och känna. Jag längtar efter att möta dig! Vänligen Marie