MediYoga

Sträva efter att vara närvarande i nuet, acceptera det som händer, hantera det du vill förändra och var själv den förändring du vill se, i andra och i världen. Det som gör MediYoga unikt är att denna yogaform är utvecklad för att vara terapeutisk, att det finns svensk forskning som visar att MediYoga fungerar och att alla instruktörer och terapeuter har grundläggande medicinsk kunskap. Om ni är en grupp på ert arbete kommer jag gärna ut till er och håller yoga-klasser. MediYogan stärker varje individ, ger en styrka och ett lugn som påverkar livssituationen till det bättre!

KundaliniYoga

En dynamisk Yoga form,med mycket fokus på andning. Övningarna är enkla,men kan vara krävande då vi jobbar olika minuter med varje . 3-5-7-11-31 min är varianter. Här stödjer vi vårt nervsystem, jobbar med andningen som hjälper oss att ha balans i livet. Vi släpper eventuella spänningar. Sträcker ut stela muskler. Ett pass är uppbyggt på 90 min. Med andning, rörelse,vila, meditation. Här används även Mantra meditation. Allt handlar om att möta sig själv, lyssna på kroppens behov. Vara i närvaro, känna in var och vad för gränser jag vill sätta. All prestation läggs åt sidan. Här i mötet med mig själv ,på djupet kan stora insikter få falla på plats. Självkärlek! Varmt Välkommen

Yoga Hösten 2022

Program för höstens Yoga klasser

Tisdag kl 18.30-20 i Folkets Hus Olofström

Onsdag kl 9.30-11 i min lokal Västra Storgatan 18 Olofström

Onsdag kl 17-18.30 i min lokal Västra Storgatan 18 Olofström

Hos mig kommer du som du är. Startar där du befinner dig i din kropp just nu. Tränar på att släppa prestation och jämförelse. Din kropp är unik. Du är unik!

Yogan är Medicinsk Yoga - Kundalini Yoga - Sensing Yoga 

Jag blandar dem och gör min egen stil. Det är rörelser som hjälper kroppen mjuka upp stela muskler och leder. Sensing Yogan är mjuk,för nervsystemet. Stressar av och ger kroppen trygghet. Vi gör olika andningsövningar. Ibland mantra i meditationen. Mantra är ord vi upprepar(vibrerar med rösten). Det hjälper vårt sinna att fokusera. Det ger din vagusnerv en fin vibration,som i sin tur leder till avslappning. 

Kanske bär din kropp på spänningar som funnits länge? Fysiskt hårt arbete- "fel" hållning- känslomässiga upplevelser som stannat i ditt omedvetna. 

Vad det än är. Det är ok! Du har möjligheten att möta det som finns just nu, i acceptans. Vara snäll mot dig själv. 

För mig innebär Yoga att stanna till en stund. Även om jag är i rörelse. Att ta kontakt med mig själv. Inte låta livet enbart spinna på,utan känna att jag gör medvetna val. Val som gynnar världen. Det börjar i det lilla". Det börjar i dig. 

Tillsammans kan vi göra sådan skillnad. Det är gåvan med att Yoga i grupp. Vi skapar energi  och stödjer varandra. 

Du kan köpa 5-kort  10-kort  15-kort hos mig. Pris: 5 /750 kr  - 10/1400 kr - 15/ 1950 kr  Du kan även komma enstaka tillfällen då är priset 160 kr/tillfälle

Du bokar in dig på www.bokadirekt.se eller mailar mig. 

Innerligt från hjärtat Välkommen! /Marie