Klimakterieproblem

Att gå in i klimakteriet är helt naturligt. OM du väljer se det så,och ta hand om dig lite extra så kanske upplevelsen ej behöver vara dålig. Du är nu en Wise Women.Tänk vilken livserfarenhet du har,vad du kan ge vidare till unga kvinnor. Du är så viktig!

Upplever du besvär ,kan det bero på en obalans av något slag. I Ayurveda tittar vi på en eventuell vata-obalans i grund och botten. Här kan du bli hjälpt av mycket regelbundenhet i sitt liv. Äta måltider vid samma tid varje dag, gå i säng vid ungefär samma tid och stiga upp runt kl 06-07.

Ta det lite lugnare. Äta varm mat,och dricka varmt. Bada och duscha varmt,sedan smörja in dig själv med varm olja. Ett varmt omhändertagande i självkärlek. För sinnet är det fint med andning,meditation som du tycker om,att vara närvarande i den situstion du befinner dig i. Föenöjsamhet.

Problemen som uppstår när vi förändras vid 45-50 års ålder, har oftast byggts upp under en längre tid, men blir förstärkta när hormonhalten förändras. Att förändra sin kost och sin livsstil lite, kan göra stora föränd-ringar för måendet. Det är inte meningen att vi kvinnor ska må dåligt när vi når denna ålder. Det är en ny fas och livet ska vara fantastiskt!

Vad brinner du för,och ger dig mening? Sök dig till det mer och mer,låt just din tillvaro bli den du önskar. Behöver du stöd på denna väg,jag möter dig gärna.

Låt mej hjälpa dej med en konsultation, där vi tillsammans tittar på dina obalanser för att se vad just du kan förändra!

Viktproblem

Du har vi fått den unika kropp som just du ska ha. Låter detta provoceande? I Ayurvedan finns inga dieter eller någon kamp för att du ska ha en speciell målvikt. När din kropp och ditt sinne samspelar vet du vad du behöver för att vara i balans. Att lyssna och följa dina behov, ger en speciell tillfredsställelse. Att gå runt och tänka och känna skuld för det du stoppar i dig, samt att plåga dig med träning ger inga bra signaler till din kropp!

Dina tankar är energi och du kan gå upp i vikt genom att tänka att "jag är tjock", du sänder då ut energi om att något är ”fel”. Det du matar det växer. Så,mata dig själv med tankar som "Jag är helt perfekt precis som jag är". Jag har min idealvikt.Min kropp tar upp den bästa näringen och förser mig med det jag behöver. Jag är hälsosam. Att äta rätt för just din kroppstyp och att motionera i den takt du mår bra av är det bästa. Då försvinner kilon av sig själv! Att vara nöjd, se sin kropp som ett fordon vilken för oss framåt i livet. Det finns ingen harmoni i för hård disciplin,ge dig själv mjukhet. Ät hälsosamt för att du vill ge det bästa till både kropp och själ. Självkärlek. Du är värd det bästa!

Önskar du hjälp med konsultation angående vikten tveka inte att höra av dig!