Klassisk massage

380kr

30 min

En massage som löser upp spända muskler, ökar cirkulationen och främjar för avspänning i din kropp, och med det, mindre smärta. Avspänning minskar stress,både i kroppen och i sinnet. Jag ger massage intuitivt och känner vad du behöver i stunden. Jag kommer gärna till din arbetsplats, förening, eller organisation för att ge massage. Milersättning tillkommer på arvodet. Maila mig eller ring för kontakt. /Marie

Klassisk massage

730 krkr

60 min

En massage som löser upp spända muskler, ökar cirkulationen och främjar för avspänning i din kropp, och med det, mindre smärta. Avspänning minskar stress, både i kroppen och i sinnet. Jag ger massage intuitivt och känner vad du behöver i stunden. Jag kommer gärna till din arbetsplats, förening eller organisation för att ge massage. Milersättning tillkommer på arvodet. Maila eller ring mig för kontakt/Marie

Taktil massage

730 krkr

60 min

En mjuk och lugn massage på huden. Stimulerar produktionen av ”lugn och ro”-hormonet oxytocin. Ger en skön avslappnande känsla lång tid efter behandlingen. Bra även vid smärta i kroppen, som värk och fibromyalgi. Masserar med det tryck din kropp önskar i stunden.

Fibro massage

730 krkr

60 min

En mycket lätt och mjuk massage enbart på huden. Kan vara bra vid stor smärt problematik ,ömhet och känslighet i din kropp. Vi identifierar din önskan och ditt behov. Inleder med samtal 15 min och själva kroppsbehandlingen är 45 min. Jag ger behandlingen med stor lyhördhet och inkännande. Även om behandlingen är lätt -ger den stor hjälp och lugnar ditt nervsystem .

Angelic Reiki healing

730kr

60 min

En lugn behandling som frigör blockeringar och ger dej ny energipåfyllning där du bäst behöver det. Healing frigör spänningar, samt ger en stor avslappning för kroppen. Du kan läka dig själv på djupet. Både gamla och nyare sår. Hinder som kan påverka ditt liv ,just idag. Vi startar med att se vad du behöver just nu. Vad är ditt behov? Du har kanske redan en frågeställning med dig ,eller dyker den upp under tiden. Vi ger denna start ca 10 min .Själva healingen tar ca 25 min, sedan avslutar vi med din upplevelse. Energin och läkningen går dit där den behövs för stunden. Du kan släppa tankar om hur , samt om tankar. Vila i den återhämtning som sker. Stress reducerande behandling. Du kan använda din friskvård. Jag kommer även ut till arbetsplatser , föreningar samt till privata sammankomster för att ge dessa behandlingar. Minst 4 personer. Milersättning utöver timarvodet.

Enskild vägledning

800kr

Vägledning -stöd på din livsväg 60 min

Vi möts utan krav. Du delar din story ,tar upp det du själv vill i stunden. En fråga som pågår i dig just nu. - Relationer -Arbete - Rädslor och oro - Självkänsla - Allt som tillhör livet Jag speglar dig. Ställer frågor som stöd för dig. Känner in energin runt dig. Läser av och förmedlar. Tillsammans kan vi komma fram till ditt nästa steg. Ditt varför? Ibland letar du kanske utanför dig själv. I denna stund kan du ge dig möjlighet att leta inifrån och ut. Du bär på så mycket visdom och kunskap. Varmt Välkommen Jag erbjuder även ett program PT- mentorskap för ditt helhets mående. Det kan ta tid att hitta din väg. Känna efter vilka steg du ska ta. Att investera i dig själv ger dig dubbelt tillbaka. I detta program är minsta antal 3 tillfälle ,sen kan du välja mellan 5-8 eller 10 tillfälle. Vi pratar på telefon innan start ,ett kostnadsfritt samtal där du sedan gör ditt val. Titta under fliken AKTUELLT för att läsa mer. Kostnad : 3 ggr 2250:- 5 ggr 3600:- 8 ggr 5600:- 10 ggr 6800;- Erhåller e-passi och du får kvitto till din friskvårdspeng om du önskar. Kanske din arbetsgivare vill investera i ett förebyggande arbete , innan dina hälsoutmaningar går för långt. Hållbart liv leder till framgång.

Ayurvedisk Marmapunkts behandling

800 krkr

75 min Vata/Pitta el. Kapha

En helkroppsbehandling på olika punkter, beroende på om det är en Vata-, Pitta- eller Kaphabehandling.Vata kan bli orolig och splittrad vid obalans.Känna sig gasig och uppsvälld i magen,känna osäkerhet och tvivel på sig själv. För Pitta pågår mycket inre stress,ont i huvudet,migrän,svidningar i magen,ilska och irritation. För Kapha kan stagnation och tröghet i kroppen uppstå,samt nedstämdhet,tyngdkänsla,täppt i näsan,bihåleproblem och övervikt. Jag börjar med en pulsdiagnos, och kommer fram till vilket behov du har just nu. En specifik olja används till just det området som hjälper till att balansera ditt behov och din obalans på ett terapeutiskt sätt. Jag masserar punkter efter ett visst schema,beroende på Vata-Pitta eller kapha obalans.Det går bra att ta en marmabehandling som avslappning, en stund för återhämtning!

Ayurvedisk Facelift

430 krkr

40 min Vata/Pitta el. Kapha

En behandling med fokus på huvudbotten och ansikte. Jag startar med att "dra" i håret för att få igång cirkulation. Sedan masseras huvudbotten sakta och lugnt. Därefter används en marmaolja på punkter i ansiktet . Oljan väljer du ut innan behandlingen. Finns oljor för olika obalanser, tex magproblem, problem med galla, när vi är stressade mm. Efter det masseras hela ansikte och hals, avslutar med handmassage. Behandlingen göres med kläder på.