Klassisk massage

370kr

30 min

En massage som löser upp spända muskler, ökar cirkulationen och främjar för avspänning i din kropp, och med det, mindre smärta. Avspänning minskar stress,både i kroppen och i sinnet. Jag ger massage intuitivt och känner vad du behöver i stunden.

Klassisk massage

690kr

60 min

En massage som löser upp spända muskler, ökar cirkulationen och främjar för avspänning i din kropp, och med det, mindre smärta. Avspänning minskar stress,både i kroppen och i sinnet. Jag ger massage intuitivt och känner vad du behöver i stunden.

Taktil massage

690kr

60 min

En mjuk och lugn massage på huden. Stimulerar produktionen av ”lugn och ro”-hormonet oxytocin. Ger en skön avslappnande känsla lång tid efter behandlingen. Bra även vid smärta i kroppen, som värk och fibromyalgi. Masserar med det tryck din kropp önskar i stunden.

Fibro massage

690kr

60 min

En mycket lätt och mjuk massage enbart på huden. Kan vara bra vid stor smärt problematik ,ömhet och känslighet i din kropp. Vi identifierar din önskan och ditt behov. Inleder med samtal 15 min och själva kroppsbehandlingen är 45 min. Jag ger behandlingen med stor lyhördhet och inkännande. Även om behandlingen är lätt -ger den stor hjälp och lugnar ditt nervsystem .

Angelic Reiki healing

700kr

60 min

En lugn behandling som frigör blockeringar och ger dej ny energipåfyllning där du bäst behöver det. Healing frigör spänningar,samt ger en stor avslappning för kroppen. Du kan läka dig själv på djupet. Både gamla och nyare sår. Hinder som kan påverka ditt liv ,just idag.

Enskild vägledning

1100kr

90 min. inkl. 30 min massage

Samtalar och lyfter det som finns i dig just i stunden. Jag speglar och möter på ett coachande sätt. Känner av din energi,lyssnar på det som säjs även mellan raderna. Ibland dyker någon från ande världen upp och vill förmedla. Jag upplever även i kroppsbehandling känslor,blockeringar och tidigare liv hos personer. Allt för ditt bästa. Du är här för att blomstra,leva på din livsväg och må fint. Du är så värdefull!

Intuitiv Vägledning Online

450kr

30 min . 450 kr

Finns det frågor i dig? Står du inför vägval i livet? Jag möter dig. Vägleder utifrån min intution,där jag läser in din energi. Får bilder ,känslor och ord som stödjer dig i din process. I dig själv hittar du svaren. Kanske du får en ny insikt om vad du behöver. Där du kan släppa gamla beteende och mönster. Stiga fram i din kraft och leva ditt liv fullt ut. När du bokat din tid får du en Zoomlänk på mail eller messenger. Jag har 100% tystnadsplikt. Du kan känna dig trygg,och inga frågor är för små.

Ayurvedisk Marmapunkts behandling

770kr

75 min Vata/Pitta el. Kapha

En helkroppsbehandling på olika punkter, beroende på om det är en Vata-, Pitta- eller Kaphabehandling.Vata kan bli orolig och splittrad vid obalans.Känna sig gasig och uppsvälld i magen,känna osäkerhet och tvivel på sig själv. För Pitta pågår mycket inre stress,ont i huvudet,migrän,svidningar i magen,ilska och irritation. För Kapha kan stagnation och tröghet i kroppen uppstå,samt nedstämdhet,tyngdkänsla,täppt i näsan,bihåleproblem och övervikt. Jag börjar med en pulsdiagnos, och kommer fram till vilket behov du har just nu. En specifik olja används till just det området som hjälper till att balansera ditt behov och din obalans på ett terapeutiskt sätt. Jag masserar punkter efter ett visst schema,beroende på Vata-Pitta eller kapha obalans.Det går bra att ta en marmabehandling som avslappning, en stund för återhämtning!

Ayurvedisk Facelift

430kr

40 min Vata/Pitta el. Kapha

En behandling med fokus på huvudbotten och ansikte. Jag startar med att "dra" i håret för att få igång cirkulation. Sedan masseras huvudbotten sakta och lugnt. Därefter används en marmaolja på punkter i ansiktet . Oljan väljer du ut innan behandlingen. Finns oljor för olika obalanser, tex magproblem, problem med galla, när vi är stressade mm. Efter det masseras hela ansikte och hals, avslutar med handmassage. Behandlingen göres med kläder på.