Ayurveda

En indisk läkekonst som är minst 5000 år gammal. Ayurveda betyder kunskap om livet. Läran handlar om att vi utgår från de fem elementen. Luft, rymd, eld, jord och vatten. Dessa delas sedan in i tre olika kroppstyper. Vata , Pitta, Kapha. Du föds till en grund konstitution ,ditt unika jag.

När du lär dig mer om dig själv, då kan du leva ditt liv mer i harmoni. För du ska vara den unika person du är född till att vara. När du växer upp kan du läggas på mönster och beteende som inte klingar an med vad just du behöver.

Som vuxen sedan, kanske något skaver. Det känns ibland som om du är "fel" i olika sammanhang. På arbete, i relationer. Du är inte fel! Du kan inte vara det, för du är du!! Det kan vara så att du befinner dig i situationer som inte vibrerar på det sätt som du gör. Då känner du inte harmoni och balans. När du skalar bort det som inte är du - Då får du tillgång till ditt autentiska jag. Du får ta din plats. Detta är Ayurveda för mig. Denna kunskap vill jag från djupet av mitt hjärta sprida vidare.

Är ni ett gäng vänner, arbetskompisar, släkt eller annat är ni välkomna att komma till mig i Tallbacken Olofström för en dag i hälsans tecken. Eller har du en plats dit jag kan komma och hålla denna workshop? Tid ca 4 timmar.  . Här startar vi med ett mjukt Yogapass. Lite fika, sedan berättar jag om Ayurveda och dess livskunskap. Du kan göra ett test för att se lite var du befinner dig just nu. Jag ger tips och råd, du tar till dig det som känns rätt för dig. Jag delar även min holistiska syn på hälsa, och oss människor. Lite om min väg till platsen jag är på nu. Från mycket rädslor och osäkerhet, till idag då jag känner full tillit. Till mig själv, och till livet. 

Vi avslutar dagen med ett Ljudbad. Jag spelar Gong och klangskålar , du ligger på ullmattan och tar emot. En meditation för att samla ihop dagen. 

Min vision är:

  • återhämtning och vila
  • nya insikter och ny kunskap
  • förståelse för dig själv, och vilka behov du har
  • att du får landa, komma närmare dig själv för en stund. 

Pris: 1200;- inkl matig fika och kompendie. Välkommen att maila för bokning av dag. /Marie

 

Jag jobbar som ayurvedisk hälsorådgivare och ger enskilda konsultationer. Anordnar föreläsningar och workshop. Titta under AKTUELLT för olika event . 

 

Det naturliga är att vara frisk och må bra