Ayurvedisk hälsorådgivning

Efter bokning, skickar jag ett formulär hem till dej. Hemma i lugn och ro fyller du i uppgifter om din livsstil. Detta har du har med dej vid första besöket. Vi går tillsammans igenom formuläret, och får en bild av hur din kropp och själ mår genom dina dagliga vanor med sömn, arbete, mat och relationer.
I läran om Ayurveda jobbar jag med helheten hos dig. Utifrån platsen du befinner dig på just nu i ditt liv. DU behöver inte bli på något annat sätt, eller förändras. Här handlar det om att du ska hitta tillbaka till dig själv. Leva ditt liv utifrån dina förutsättningar och önskemål. Du ska känna dig tillfreds. Vad det sedan innebär, det vet endast du. Jag stödjer dig gärna på din väg, genom att lyssna, ge råd utifrån Ayurveda, samt intuitivt vara in lyssnande. Här finns inga rätt och fel, bra eller dåligt. Du kommer som du är, och inga frågor eller funderingar är för små hos mig. Vi ser vad som kan utvecklas i ditt liv för att du ska må bra och känna dig energifylld.. Undersökning med puls-diagnostik. Tunga, naglar och ögon betraktas för att få all information om dej.

Om du önskar göra den konsultation Online går det jättefint. Pulsen säger bara en liten del,så vi kan hitta dina möjligheter på precis samma sätt över Zoom. Tveka inte att boka in din tid! Du bokar på mail marie@mayakropposjal.se eller tel. 0734-200914

90 min 1200:-     Återbesök 60 min 700;-,gärna inom 4-6 veckor