Stress reducering på din arbetsplats

Personlig coaching
Din PT – mentorskap för ditt helhets mående.
26 juni, 2023
Ayurveda -Livskunskap
28 juni, 2023

Ljud av Gong och mjuka rörelser för kroppen

Jag kommer till dig på din arbetsplats. Ni tillhandahåller ett rum ,en plats att vara på. Möjligheten finns även att ni kommer till min lokal i Olofström, då är max antal 10 personer.

Jag har yoga mattor att ta med om det behövs. Du behöver endast sjunka ner på mattan, mjuka upp kroppen för att sedan landa ner och ta emot vibrationen från Gongar , kristallskålar och klockor.

När du använder din egen kropp som verktyg och instrument till att nå avslappning , lugn och återhämtning ger det en mer hållbar effekt.

Jag har många års erfarenhet av att arbeta med hälsa. Jag möter dig där du är just nu. Här behöver du inte prestera något. Inte bli något. Utan här finns en plats att landa in. Känna efter. Ta emot. När du kan slappna av , komma in i parasympatiska delen av nervsystemet, lugn och ro. Då får du mer energi, glädje och det smittar vidare till dina kollegor. När du tar hand om dig själv är du ”fyren” som lyser upp tillvaron. Låt din arbetsplats bli fylld av energi och arbetsglädje.

Tveka inte , eller skjut upp välmående och hälsa. Nu är bästa tiden att starta. Jag finns här för dig till 100% i närvaro.

Kontakt för bokning är marie@mayakropposjal.se eller 0734-200914. Du får en offert för eventet , denna innehåller pris och alla detaljer .

Välkommen!

X