Behöver du någon som möter dig i din vardag? Lyssnar på dina tankar, din situation på arbetet och i livet? Känns det ibland som det snurrar för fort,och du tappar fotfästet?

Innan du blir för stressad, mår för dåligt och kanske behöver sjukskriva dig. Stanna upp. Låt mig coacha dig. Lyssna och ställa de frågor som gör att just du ,hittar dina svar.

När kroppen och sinnet är stressat ,ditt nervsystem i ständig kamp. Hur ska du då kunna sätta de gränser du behöver? Lyssna på hur du mår, och framförallt ditt VARFÖR?

Var befinner du dig just nu , och var vill du vara? Vad gör dig glad? Vad behöver du? När ,och med vilka känner du dig avslappnad och dig själv?

Just du är ämnad att må bra. Leva ditt liv med en skön känsla. Vad som är bra för dig ,kanske inte är det för någon annan. Men du är du ,och där börjar vi. Utan prestation. Utan press och krav. Ett utforskande ,av var och hur du kan var i din fulla potential.

Ditt självledarskap som är unikt! /Marie
Kontakta mig på marie@mayakropposjal.se eller 0734-200914 för prisförslag och upplägg.

Hur befrämjar du din hälsa – Vad är hälsa för dig?

Om du är i behov av återhämtning , stressreducerande åtgärder. Då har du kommit rätt. Hos mig kan du få ta del av verktyg som andning ,enkla medicinska övningar som hjälper kroppen att slappna av. Det är först när din fysiska kropp får slappna av som du kan skapa stress reducering i både kropp och sinne. Tro mig!

När du visar din kropp att den är trygg. När du ger den vad den behöver just nu, då kan du må så mycket bättre på alla plan. Vad kan hända då du mår bra?

– din kropp blir mjuk och avslappnad
– stelhet och smärta kan minskas
– du kan hantera dina tankar, ditt sinne
– du möter människor på ett lugnare sätt, vilket ger bättre och mer närvarande relationer
– du blir mindre reaktiv, agerar inte ut den snabba känsla som kommer under stress
– större självkänsla och känslan av ditt egna värde
– du blir mer ”produktiv” utifrån en inre känsla av vad du vill och kan
– du ger av det som är du, till dig själv och till världen. Hållbart liv!

Kontakta mig för offert och förslag för dig enskilt eller i grupp på marie@mayakropposjal.se eller 0734-200914

Varmt Välkommen! Marie