Utbildningar, kurser och workshops för helande - skapande av liv

Mina olika utbildningar är skapade för att Du ska kunna höja ditt medvetande. Lära dig nytt, höja blicken och se ur nya perspektiv.

Jag har själv under 20 års tid gått kurser, för eget lärande, och sedan i förlängningen utbildat mig till lärare i olika kunskaper. När det finns minnen, präglingar och beteende mönster som påverkar din vardag. Ibland kanske destruktivt och negativt, då kan du genom att skapa nya spår, nya avtryck i hjärnan öppna upp ett helt nytt liv. Det krävs vilja, intresse och träning.

Vad vill du? Känner du dig nyfiken, tveka inte att gå en mindre kurs, eller en längre utbildning. Jag lovar, det kommer förändra. Hos mig lämnar vi prestation och krav utanför. Det hör inte hemma här. Tag istället med ditt mod, din tillit och det som finns i dig just nu. Det blir hela tiden exakt som det ska. Jag ser fram emot att möta just dig!

Vid frågor, tveka inte att höra av dig. Med värme/Marie

Kalender - utbildningar, kurser och workshops

juni, 2023

MaYA Hälso Center

Här möts vi - Villkorslöst

När du känner dig mogen för att lära dig nytt. När du upplever att du är klar på platsen du befinner dig på,i yrkeslivet eller i studier. När du börjar lyssna till hjärtats röst.

Då kan dessa olika kurser vara något för dig. Något sker i ditt liv som gör att du vill lära känna dig själv bättre. Se dig själv ur ett nytt perspektiv.

Varmt Välkommen på utbildning hos mig!/Marie

Mötet med dig själv på djupet

På mina kurser och utbildningar kommer precis detta ske. Om du läser detta, och väljer komma. Då vet både du och jag att detta har ett syfte. En stor mening. Du lär dig för din skull,som sedan kan ge ringar på vatten och du kan sprida det vidare, samt hjälpa andra. Här utbildas du i olika hälsoperspektiv. Fysiskt, mentalt och själsligt/andligt. Vi behöver känna vårt egna värde. Utan prestation och krav. Läkning sker så mycket lättare i en kropp som är avslappnad och medveten. Din kropp hjälper dig till 100% ,när du väljer ge den bästa förutsättningar.