Space to your body & soul

Konceptet kommer även finnas för grupper – så är ni några stycken som vill gå,hör av er så bokar vi in datum tillsammans. I grupp ses vi vid tre tillfällen. Minst 6 personer,max 10.

Med värme / Marie

Space to yoy body & soul - Insikter för din utveckling

Att behöva stöd i livet är naturligt. Med detta koncept ger jag dig möjlighet att möta dig själv på djupet.

Vad ligger bakom obalanser- känslor och reaktioner som uppstår i ditt liv, kanske om och om igen?

Här kan du gå ett program på 3-6 -9 månader. Betalning delas upp på 1 år om du önskar. Vi kartlägger vad du behöver och jag arbetar med dig individuellt under denna tiden. Vi ses fysiskt eller digitalt – du tar ansvar och arbetar hemma med dina uppgifter du fått- vi stämmer av varje vecka mellan våra möten.

Verktyg som används

  • Ayurveda
  • Yoga och andning
  • Avslappnings tekniker
  • Kroppskännedom
  • Symboler och drömmar
  • Meditationer,mantra och mental träning
  • Din egen inre vägledning
  • Coachande samtal

När jag når full inre frid ,en stillhet i mig där inget utifrån kan påverka mig att må dåligt. Då kan jag leva utifrån min fulla potential,ta mina steg på min livsväg. Mitt Dharma – syftet till att jag är här.

Vi är ämnade att må bra -det är det naturliga för oss enligt Ayurveda.
Fysiskt-Mentalt- Själsligt-Andligt-Psykiskt

Space to your body & soul
Kurs i självledarskap

KONTAKT