Behandlingar för både kropp & själ

Meditation

Minskar stress

Sed ultrices nisl velit, eu ornare est ullamcorper. Proin risus erat, fringilla vel purus sit amet, mattis porta enim.
Ayurveda behandlingar

Lindrar ångest

Sed ultrices nisl velit, eu ornare est ullamcorper. Proin risus erat, fringilla vel purus sit amet, mattis porta enim.
Bättre energi

Ökar energin

Sed ultrices nisl velit, eu ornare est ullamcorper. Proin risus erat, fringilla vel purus sit amet, mattis porta enim.

Space To Your Body & Soul - Självledarskap

Yoga, Ayurveda, massage behandlingar

MaYa Kropp & Själ

Jag heter Marie och driver sedan 15 år tillbaka hälsoföretaget MaYa Kropp & Själ. Jobbar I Tallbacken, Västra Storgatan 18 i Olofström.

Jag startade min resa med egen personlig utveckling för minst 25 år sedan. Genom ett högre medvetande ,självkännedom och stor kärlek till människor och livet jobbar jag idag heltid med helhetshälsa.  För mig är det viktigaste att du är trygg, känner dig sedd och lyssnad på. Jag är här enbart för dig när du bokat din tid. 

För att vara flexibel i mitt arbete, att sprida inspiration och hälsa kommer jag även ut till olika platser. Kanske vill du hålla ett event där jag kan delge mina tjänster? Kurser ,behandlingar, yoga  och coaching även i grupper. 

Jag arbetar en del digitalt genom Coaching session – Ayurveda steg 1 ,samt en helt ny utbildning med start hösten 2022.

Certifierad Holsistisk Rådgivare 

Samarbetar även med med Mia Haraldsdotter ,där vi presenterar Levande Livet – konceptet för dig som vill arbeta med dig själv på ett djupt och hållbart sätt. Kommer mer till våren -2022

Önskar dig innerligt varmt välkommen till MaYA Kropp & Själ

Enskild
vägledning

Ayurveda
behandlingar

KONTAKT
X