Space to your body & soul - Information

30 min kostnadsfri

Vi bokar in ett samtal,på distans eller fysiskt där jag berättar om upplägget. Ett individuellt program för dig som vill utvecklas och möta dig själv och dina behov på djupet. Kanske rensa bort blockeringar, rädslor och anpassningar som jag har präglats av,ibland omedvetet. Känner bara att något skaver – en tomhetskänsla

Boka in en tid här – maila mig om uppgifter som telefon – messenger – namn. Så bestämmer vi hur vi möts. Kostnadsfritt!

Vägledning online - genom Zoom

60 min 850 :- eller 30 min 450 :-

Du bokar din tid, får då en länk på din mail.

Vi möts under 1 timme. Du delar det som känns hos dig. Jag guidar och vägleder dig, utifrån Ayurvedas tusenåriga visdom. Läser av din energi, tar hjälp av intuition och vägledare. Universum och änglar finns med i vår vägledning. Du tar emot det som känns rätt för dig. Dina svar finns hela tiden inom dig – vi möts och speglar, hittar energi och inspiration till att gå din väg. En väg med balans och välmående på alla plan. Varmt Välkommen! Marie