Coaching

med Marie Folkesson Har Coachutbildning i metoden GROW.

För dig som vill ha en mentor, ett bollplank, en stödjare, någon som utmanar dig eller någon som peppar dig. Jag tror på att du bär på dina egna sanningar och att med hjälp av mitt lyssnande och frågande finner du de bästa och mest sanna svaren inom dig. Jag kan självklart också agera som rådgivare när du behöver det.

Du bestämmer ditt mål eller din intention och sen gör jag allt för att du ska lära dig nya saker om dig själv och de unika svar du bär inom dig.

Det spelar ingen roll om du vill ha hjälp med inre processer eller konkret hjälp framåt, jag utgår alltid från dina mål och intentioner. Det kan röra allt från väldigt konkreta frågor om marknadsföring, affärsidéer, eller djupare aspekter av din livsvision, dina hinder, personlig utveckling och frågor som du behöver få stöd i som relationer, val av arbete eller helt enkelt vägval i Ditt liv.

Du kan boka din tid på www.bokadirekt.se eller på mail marie@mayakropposjal.se När du har bokat din tid får du en zoom länk på din mail . Där får du även din faktura för betalning.

Tveka inte -Hör av dig!

Med stor omtanke Varmt välkommen Marie

Trygghet

  • TYSTNADSPLIKT
    När jag coachar dig har jag tystnadsplikt. Jag berättar aldrig ens att du har bokat coaching hos mig och givetvis inget om det vi pratar om. Du känner dig alltid helt trygg och ska kunna våga prata om det som du kanske inte kan prata om med någon annan.
  • PRISER OCH UPPLÄGG
    Välj mellan följande:1 tillfälle 800 kr – 3 tillfälle 2300 kr – 5 tillfälle 3700 kr Det går att få pris/offert för företag och medarbetare 5-10-15 tillfälle, då exklusive moms. Coaching kan även ske i grupp ,om 5-10 personer. När du och din personal mår bra – då mår företaget bra, genererar den lönsamhet du drömmer om. Jag möter din arbetsgrupp med största respekt och lyhördhet. Maila mig på marie@mayakropposjal.se så skickar jag dig priser. Marie