Ayurveda utbildning

Ayurveda utbildning

Utbildning i Ayurveda

-för dig som brinner för hälsa och välmående!

(Datum ej bestämt ännu)

Steg 1:​ 28-29 augusti 2021
Steg 2:​ Löpande datum efter gruppens behov
Steg 3: Löpande datum efter gruppens behov​
Steg 4: Löpande datum efter gruppen behov​
Steg 5: Inga datum just nu​
Steg 6: ​Inga datum just nu
Steg 7-10: Inga datum just nu

Jag kommer att utföra dessa utbildningar utifrån samma koncept som Ayurvedaskolan i Varberg. Grunden kommer därifrån,vilket i sin tur kommer från Ayurveda i Markaryd .

Hos mig finns tillägg som andning,yoga,symbolpedagogik och självledarskap.

Ayurveda för mig är så mycket inre känsla ,att ha tillit till sin egen förmåga att känna, uppleva och förstå. När jag är närvarande i mötet med en person,då sker magi. Du lär dig teori varvat med praktiska övningar,träning på pulsdiagnos, samt möter dig själv i ditt medvetande,hur du just nu ser på dig själv, andra människor,stress, gamla präglingar och mönster.

Jag är flexibel i mina utbildningar – Vi hittar lösningar tillsammans – Målet är för mig, att var och en ska hitta sin balans-sitt allra bästa mående på alla plan i livet.

Ayurveda är så mycket mer än teori att lära in – Den behöver sjunka in i hjärtat – upplevas och läras in utifrån egen medvetenhet och eget växande.

Jag håller alla 10 steg till Ayurvedisk Hälsorådgivare. I detta är jag flexibel, och möter dina behov,för att kunna hitta lösningar. Steg 1 är hekst fysisk på plats,men du kan även vara med genom t,ex Zoom. De övriga stegen kan vi komma överrens om, hur,när och var du önskar gå dem. Ditt övriga liv ska kunna flyta på ,även när du vill lära nytt,och kanske få ett nytt yrke.

Jag är licenserad ayurveda-lärare, skolad från Ayurvedaskolan i Varberg, hos Lena Nilsson. Har 20 års erfarenhet av arbete med hälsa för helheten.
• Diplomerad massör • Taktil massör • Instruktör i Mediyoga
• Kundaliniyoga-lärare och medmänniska som älskar mötet med människor.

Varje steg är 2 dagar från kl 9-16

Pris 2200 kr/steg på steg 1-5

Från steg 6: 2500 kr

Steg 10: 3 dagar 3600 kr

Anmälan senast 2 veckor innan start
- Bindande anmälan - Förbetalning

KONTAKT